Lassie past zich volledig aan naar de processen binnen je vereniging.
Kies zelf de modules die je nodig hebt.

Lassie Authenticatie

De authenticatie-module geeft gebruikers toegang tot Lassie, en bepaalt welke modules voor die gebruiker zichtbaar zijn. Je kunt zelf bepalen hoe gebruikers inloggen; met bijvoorbeeld hun emailadres, collegenummer of sportkaartnummer.

Ledenadministratie

De ledenadministratie is de basis van Lassie. Alle andere modules kunnen gebruik maken van de informatie in de ledendatabase. Hier kun je gemakkelijk NAW-gegevens bijhouden, maar ook je eigen velden aanmaken zodat ook verenigings-specifieke informatie goed opgeslagen wordt.

Daarnaast kun je eenvoudig evenementen aanmaken en leden aanmelden voor deze evenementen, groepen zoals commissies en besturen overzichtelijk beheren, en betalingen bijhouden. Ook kun je natuurlijk een goed overzicht houden over de verschillende lidmaatschappen van je leden.

Shop moduleoptioneel

Wil je producten verkopen, of lidmaatschappen en evenementen cash afrekenen? De shop-module biedt een gemakkelijke interface waarin je je eigen producten kunt plaatsen, en persoons-specifieke transacties kunt uitvoeren. Zo kun je bijvoorbeeld verenigingstruien, fris of snoep, kaartjes voor feestjes, en kantoorartikelen verkopen terwijl je administratie perfect op orde blijft.

Uiteraard zorgen wij ervoor dat je de benodigde rapportages en totalen gemakkelijk uit kunt draaien en je inventarisbeheer gemakkelijk bij kunt houden.

Bar moduleoptioneel

De bar-module is een kassa-systeem dat niet enkel cash- en pin-transacties kan registeren, maar ook leden-korting kan bieden of speciale evenementen-prijzen kan hanteren. Door het koppelen van RFID-tags of NFC-passen kunnen leden vanuit een persoonlijk saldo betalen, waardoor je een perfect overzicht hebt van de uitgaven in de bar. Daarnaast zorgen deze passen voor een betere doorstroming aan de bar.

Uiteraard verzorgen we ook hier de benodigde rapportages en zorgt ons uitgebreide inventarisbeheer ervoor dat je gerichter in kunt kopen.

Inventarisoptioneel

Leen je vaak spullen uit aan leden, of verhuur je dingen aan externen? Onze inventaris-module kan je helpen met het administreren van deze gegevens. Zo kun je gemakkelijk borg bijhouden of een huurprijs verrekenen, en heb je altijd inzicht waar je spullen zijn. Ook krijg je automatisch meldingen wanneer verhuurde objecten weer terug moeten komen.

Financien

Door de registratie van alle betalingen voor lidmaatschappen, evenementen en barproducten wil je natuurlijk wel een goed overzicht van al je financien. We hebben een speciale module die de penningmeester van je vereniging uitgebreide overzichten voorschotelt en die toegang geeft tot alle financiele instellingen van Lassie. Zo kun je zelf je kostenplaatsnummers vaststellen, kun je gemakkelijk overzichten uitdraaien van alle wanbetalers, en weet je op elk moment precies de omzet van je bar, shop en vereniging.

Data Queryoptioneel

Om goed te kunnen zoeken in de enorme hoop data van je ledenadministratie en transacties kun je de Data Query-module gebruiken. Hierin kun je zelf zoekopdrachten samenstellen, zodat je precies de overzichten krijgt die jij wilt.

Zo kun je bijvoorbeeld lijsten uitdraaien van alle leden die nog niet betaald hebben voor de aankomende activiteit, alle leden die jonger zijn dan 18, alle commissieleden die dit jaar nog niet in de bar zijn geweest, en alle transacties die na 23.30 gedaan zijn. Je hebt dus volledig inzicht in je ledenadministratie.

APIoptioneel

De uitgebreide Lassie API maakt het mogelijk te communiceren met de apps, websites en software die je nu al gebruikt. We hebben verschillende plugins en libraries waar je gebruik van kunt maken, of je kunt zelf communiceren met ons REST-endpoints. Op deze manier kun je Lassie-gegevens gebruiken op je website, in je app of op TV-schermen.

Up-to-date prijslijsten in de bar, een overzicht de aankomende evenementen, een leden-portal op je website of een self-service shop-terminal; niets is onmogelijk!

Gebruikers-rechten

Al je leden kunnen standaard toegang tot Lassie krijgen om hun transacties te bekijken en eventueel hun eigen persoonsgegevens aan te passen. Je kunt er zelf voor kiezen bepaalde groepen zoals besturen of commissies toegang te geven to specifieke modules. Zo kunnen tappers in je bar alleen de Bar-module zien, en krijgt de jaarboek-commissie wellicht toegang om leden-statistieken te verzamelen. Zo heeft iedereen zijn eigen inloggegevens, en hoef je niet bang te zijn dat de verkeerde mensen in je gegevens gaan snuffelen.

Instellingen

Geen enkele vereniging is hetzelfde, en wij 1weten dat als geen ander. Lassie is ontzettend flexibel door de verschillende modules, maar heeft daarnaast ook nog een hele berg instellingen waardoor je Lassie helemaal naar je eigen processen kunt inrichten. Van interface-kleur en naamgeving tot speciale NAW-velden, je kunt het allemaal helemaal zelf instellen.

Tijd voor een demo!
Probeer het zelf in onze demo