Je volledige ledenadministratie centraal en overzichtelijk beschikbaar. Directe koppeling naar je bar, boekenverkoop of activiteiten-inschrijvingen. Op maat gemaakt voor jouw vereniging.

Het Lassie Administratie-systeem is speciaal gemaakt voor sportverenigingen, studieverenigingen en studentenverenigingen,
en sluit perfect aan op de processen binnen jouw vereniging.

Gemakkelijk inloggen met een emailadres of collegenummer

Geef gemakkelijk alle leden de mogelijkheid om in te loggen door accounts te koppelen aan persoonlijke emailadressen of bestaande gegevens zoals collegenummers of sportkaartnummer.

Alle gegevens van je leden altijd en overzichtelijk beschikbaar

Je ledenadministratie is de basis van Lassie. Alle gegevens van je leden staan veilig opgeslagen, maar zijn eenvoudig inzichtelijk en gemakkelijk bij te werken. Je kunt ook gemakkelijk gegevens uit andere systemen importeren zodat je altijd de nieuwste informatie beschikbaar hebt.

Verkoop van boeken, kleding of verenigingsitems zonder administratieve rompslomp

Onze shop-module geeft je de mogelijkheid om de verkoop van artikelen te stroomlijnen. Aan het einde van de dag krijg je een mooi verkoopoverzicht en kun je op productniveau rapportages uitdraaien. Zo kun je je inkoop verbeteren en gemakkelijk al je leden voorzien.

Laat je leden in je bar betalen met gepersonaliseerde passen

Geef al je leden gemakkelijk de mogelijkheid om af te rekenen met een gepersonaliseerde RFID- of NFC-pas. Je rekent een drankje af door een pas voor de paslezer te houden.

Uitgebreide API voor koppeling met bestaande systemen

Door onze uitgebreide API kan Lassie communiceren met bestaande systemen zoals apps, websites en boekhoudprogramma's. Ons aanbod van bestaande plugins wordt steeds verder uitgebreid, maar je bent volledig vrij om zelf aan de slag te gaan. Zo is je data dus ook buiten Lassie bereikbaar.

Tijd voor een demo!
Probeer het zelf in onze demo